Tillbaka

Spontanansökan för vikarier till omsorg

Skicka intresseanmälan

Nu finns möjlighet att skicka in en spontanansökan för arbete inom omsorg! 

Vill du vara viktig på jobbet? Bryr du dig om människor? Då har vi i Kävlinge kommun ett jobb för dig! Hos oss får du ett socialt arbete där du hjälper människor på olika sätt, du får vara viktig för många. 

Du kommer få jobba hårt och ibland på obekväma arbetstider, du kommer få ha roligt, och tufft, på jobbet. Men vi kommer att introducera dig för ett yrke och du kommer få träffa människor som lär dig massor om livet. Vi bjuder till och med på frukost!

Du kan få vara viktig för äldre människor, på ett särskilt boende; inom hemtjänsten; eller inom LSS där man är viktig i vardagen för människor med funktionsvariationer av olika slag.

För att du ska kunna göra ett bra jobb får du en introduktion som både är praktisk (bredvidgång) och teoretisk. 

Vem är du?

• Du måste ha fyllt 18 år.
• Har du erfarenhet av omvårdsarbete är det bra, men vi har plats även för dig som vill testa på att
arbeta inom omsorg.
• Det är ett plus om du är, eller håller på att utbilda dig till undersköterska/annan vårdrelaterad
utbildning.
• Det är en stor fördel om du har körkort och kan cykla (inom hemtjänst).
• För att kunna arbeta hos oss har vi som krav att du har slutfört SFI-D studier om du har svenska som andraspråk.

Om anställningen

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Utdraget vi efterfrågar är "Kontrollera egna uppgifter" och du behöver själv begära ut utdraget via en blankett som du hittar på polisens hemsida: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Du som har läst vård- och omsorgsprogrammet och/eller annan likvärdig utbildning. För att styrka att du är utbildad undersköterska måste du ladda upp betyg från din utbildning som en bilaga till din ansökan.

Vänligen notera att vi tar emot många ansökningar och endast de kandidater som vi anser passar våra behov kommer att kontaktas för vidare dialog och möjlighet till intervju. Vi tackar dig redan nu för ditt intresse!